Pretražite ovaj sajt:

RADNO VREME
10-20 h
E-mail: sastavi.net@gmail.com
VAŽNO: Sastavi koje pišemo služe samo kao pomoć za samostalnu izradu radova. Nikako nemojte da ih prepišete i prikažete kao svoje delo. Naši sastavi nisu zamena za vaš rad, već su tu da vam primerom pokažu kako se sastavi pišu, i šta sve treba da sadrže kako bi zadovoljili sadržajem.

PITANJA


     U KOM OBLIKU ĆU DOBITI NARUČENI SASTAV?

Sastav ćete dobiti na svoju mail-adresu u vidu priloga (attachment-a). Snimljen je u Word formatu (ekstenzija .doc), a ispisan je ćiriličnim pismom. U bazi sastava možete pronaći podatak o broju reči za svaki sastav. Ukoliko imate specijalni zahtev da vam sastav isporučimo kao klasičan mail (tj. da tekst prekopiramo i pošaljemo ga kao klasičnu mail-poruku), javite nam se na sastavi.net@gmail.com i pošaljite broj telefona sa koga ste napravili uplatu.

     KADA ĆU DOBITI NARUČENI SASTAV?

Sastave isporučujemo za vreme radnog vremena (10h do 22h). Nakon što dobijemo uplatu sastav ćete dobiti za 10 minuta a najkasnije u roku sat vremena. Sastavi naručeni van radnog vremena, biće isporučeni u prvih sat vremena sledećeg radnog dana.

Ukoliko naručujete unikatni sastav koji ćemo pisati isključivo za vas, isporuka će biti na osnovu dogovora koji obavimo putem mejlova (sastavi.net@gmail.com). U slučaju da pristanemo izraditi takav sastav, obično je potrebno da se javite bar 24 sata ranije. Nakon dogovora i vaše uplate, izrađujemo sastav.

     ŠTA DA RADIM AKO NE DOBIJEM SASTAV?

Poznati problemi zbog kojih niste dobili sastav u naznačenom roku:
  •  Niste ispravno poslali SMS poruku. Ako ste poslali SMS na broj 1310 i ispravno je napisan, dobićete nakon nekoliko trenutaka povratnu poruku da je naručivanje uspelo. U slučaju da ne dobijete povratnu poruku znači da ste pogrešno poslali poruku ili nemate dovoljno kredita na telefonu (nije vam ništa naplaćeno).Verovatno nemate dovoljno novca na računu telefona. Dopunite kredit ili uplatite sa drugog telefona. 
  • Niste ispravno napisali mejl adresu u SMS poruci. Poslali ste SMS i dobili ste povratnu poruku da ste naručili sastav, ali on ne stiže u naznačenom roku. Znači da nismo u mogućnosti da vam isporučimo sastav jer niste upisali ispravnu mejl adresu. U tom slučaju, pošaljite nam mejl (sastavi.net@gmail.com) u kome ćete navesti o čemu se radi i obavezno napišite broj telefona sa koga ste izvšili uplatu (Primer: izvršio sam uplatu sastava broj 1245 sa broja telefona 0601234567 ali nisam dobio sastav). Mi tada proveravamo, i ako je uplata izvršena, šaljemo vam odmah taj sastav na mejl adresu sa koje ste nam se javili.
  • Niste napisali postojeću šifru sastava u SMS poruci. U ovom slučaju poslaćemo vam mejl i zamoliti vas da napišete koji ste sastav hteli. Nakon dobijanja obaveštenja od vas, poslaćemo vam uplaćeni sastav.
  • Niste ispravno napisali šifru željenog sastava u SMS poruci. Naručili ste pogrešan sastav i mi smo vam ga isporučili. U ovom slučaju ne možemo uvažiti reklamaciju jer je za nas jedino merodavno ono što ste naručili. U tom slučaju, moraćete ponovo naručiti željeni sastav.
  • Poslali ste ispravnu SMS poruku i dobili izveštaj o narudžbi. U ovom slučaju moguće je da je greška do mobilnog operatera (mala verovatnoća) ili smo mi prilikom obrade vašeg zahteva, negde pogrešili. U tom slučaju, pošaljite nam mejl (sastavi.net@gmail.com) u kome ćete navesti o čemu se radi i obavezno napišite broj telefona sa koga ste izvšili uplatu (Primer: izvršio sam uplatu sastava broj 1245 sa broja telefona 0601234567 ali nisam dobio sastav). Mi tada proveravamo, i ako je uplata izvršena, šaljemo vam odmah taj sastav na mejl adresu sa koje ste nam se javili.
  • Poslali ste ispravnu SMS poruku i dobili izveštaj o narudžbi. Poslali ste nam mejl (sastavi.net@gmail.com) u kome ste naveli o čemu se radi i  napisali ste broj telefona sa koga ste izvšili uplatu (Primer: izvršio sam uplatu sastava broj 1245 sa broja telefona 0601234567 ali nisam dobio sastav) a mi ne odgovaramo. Osim situacije navedne u primeru iznad ovog, može se desiti da je u pitanju viša sila (nestalo je struje, interneta...) U tom slučaju, pozovite nas ili pošaljite SMS na telefon tehničke podrške 065 555 4906 (isključivo u vremenu od 10 - 22h). Mi ćemo se tada javiti telefonom i pokušati da nađemo najbolje moguće rešenje.
Gore navedeni problemi su najčešći. Moguće je da se dese situacije koje nisu navedene.
Šta god da se desilo, slobodno nam se obratite. Pošaljite mail na sastavi.net@gmail.com. Opišite ukratko u čemu je problem, i navedite broj telefona sa koga ste poslali SMS. Pokušaćemo da otkrijemo u gde je greška i poslaćemo vam traženi sastav. U slučaju da se u roku sat vremena ne javimo, pozovite nas ili pošaljite SMS na telefon tehničke podrške 065 555 4906 (isključivo u vremenu od 10 - 22h).

     MOJ SASTAV JE PREVIŠE "KOMPLIKOVAN". ŠTA DA RADIM?

Kriterijumi profesora i nastavnika se razlikuju, ali se mi trudimo da napišemo sastave za koje biste kod prosečnog profesora mogli da dobijete najveću ocenu. Međutim, ukoliko sastav koji ste naručili ne odgovara nivou vašeg dosadašnjeg "pisačkog umeća", evo šta možete da uradite. Prvi način je da sastav malo "pokvarite". Sastavi iz baze su obično dovoljno dugi da možete da ih skratite na svoju ruku, a da opet ostanu dovoljne dužine. Izbacite rečenice koje vam se čine komplikovano ili ih preoblikujte ukoliko su bitne za tok radnje u sastavu. Drugi način - naručite unikatni sastav

     NEMATE SASTAV KOJI MI JE POTREBAN. ŠTA DA RADIM?

Prvo proverite da li sastav koji vam je potreban zaista ne postoji u bazi sastava. Uzmimo ovaj primer: Vama je potreban sastav "Marko Kraljević u epskim pesmama". Sastav pod tim imenom ne postoji u našoj bazi. Međutim, na stranici Sadržaj možete pronaći spisak svih sastava koji su objavljeni. Pomoću pretrage /CTRL + F/ lako ćete pronaći željeni sastav (ako postoji).

Ukoliko zaista u svojoj bazi nemamo sastav koji je vama potreban, možete da naručite unikatan sastav na bilo koju temu.

     DA LI SU SASTAVI PRAVOPISNO ISPRAVNI?

Da. Greška se uvek i svakome može potkrasti, ali se trudimo da ih bude što manje. Sastavi su proveravani dva puta, a sve nedoumice rešavane su putem važećeg "Pravopisa" i rečnika jezičkih nedoumica. Krucijalnih grešaka nema.

     POSTOJE LI POVLASTICE PRI NARUDŽBINI SASTAVA?

Za redovne korisnike naših usluga postoji mogućnost dogovora. Ako ste sigurni da želite u toku školske godine koristiti naše usluge, javite se mejlom i daćemo Vam ponudu u kojoj ćete finansijski jeftinije proći. 

     Šta znače brojevi iza sastava koji imaju iste nazive?

Ima sastava za kojima je velika potražnja. Iz tog razloga smo za takve teme pripremili više sastava. Zato ćete, primera radi naići na sastave koji se zovu: Jesen, Jesen - 2, Jesen - 3 .... Bitno je znati da su svi ovi sastavi podjednakog kvaliteta i možete naručiti bilo koji od njih. Cilj nam je da imate mogućnost izbora.

     Može li neko imati isti sastav kao ja?

Naravno da može. Jedan sastav može da kupi više vas, pa čak i više učenika iz istog razreda. Mi nemamo mogućnost da to proverimo niti da sprečimo eventualni problem. Naš vam je savet da imate u vidu da mi pišemo sastave koji služi isključivo kao pomoć vama da sami napišete sopstvene radove. Nemojte samo prepisati naš rad, već iskoristite ideje iz njega i napišite u svom prepoznatljivom stilu novi rad. 

Postovi