Pretražite ovaj sajt:

RADNO VREME
10-20 h
E-mail: sastavi.net@gmail.com
VAŽNO: Sastavi koje pišemo služe samo kao pomoć za samostalnu izradu radova. Nikako nemojte da ih prepišete i prikažete kao svoje delo. Naši sastavi nisu zamena za vaš rad, već su tu da vam primerom pokažu kako se sastavi pišu, i šta sve treba da sadrže kako bi zadovoljili sadržajem.

O NAMA

Dragi prijatelji!


Ovim poslom se godinama uspešno bavimo. Svi vi koji ste od početka sa nama znate da se baš nikada nije desilo da ono što smo obećali nismo ispunili. Svaku preuzetu obavezu smo kvalitetno i na vreme završili. Sve što smo prihvatili, uvek je, bez izuzetka bilo ispunjeno. 
Na prste jedne ruke mogu se nabrojati sitni nesporazumi koji su se tu i tamo umeli desiti. Naravno, svaki od njih je uspešno rešen. 
Mi živimo od ovoga i cilj nam je da se naša zajednička porodica širi, a ne da jedni drugima zatvaramo vrata. 
  Naš tim čine vrsni poznavaoci pisane reči. U bazi imamo više od dve hiljade urađenih sastava koje možete kupiti brzo i jednostavno, slanjem SMS poruke sa vašeg mobilnog telefona. Obično za nekoliko minuta a najkasnije za sat vremena dobićete na vašu e-mail adresu željeni sastav.
Takođe možete naručiti unikatni sastav koji pišemo specijalno za vas. 

Sastavi koje pišemo služe samo kao pomoć za samostalnu izradu radova. Nikako nemojte da ih prepišete i prikažete kao svoje delo. Naši sastavi nisu zamena za vaš rad, već su tu da vam primerom pokažu kako se sastavi rade i šta sve moraju da sadrže kako bi zadovoljili sadržajem.

Javite se da se dogovorimoNaše radno vreme je svaki dan od 10-20h
Sve svoje obaveze ispunjavamo u dogovorenom roku. Možete biti spokojni.

Za sve nedoumice, proverite u najčešćim pitanjima,
Stojimo vam na raspolaganju od 10-20h 
na e-mail: sastavi.net@gmail.com

Postovi