Pretražite ovaj sajt:

RADNO VREME
10-21 h
E-mail: sastavi.net@gmail.com
Telefon +381 67 700 55 99
Ne šaljite SMS poruke jer na njih ne odgovaramo
VAŽNO: Sastavi koje pišemo služe samo kao pomoć za samostalnu izradu radova. Nikako nemojte da ih prepišete i prikažete kao svoje delo. Naši sastavi nisu zamena za vaš rad, već su tu da vam primerom pokažu kako se sastavi pišu, i šta sve treba da sadrže kako bi zadovoljili sadržajem.
Ako Vam treba besplatan prostor u oblaku gde ćete bezbedno čuvati vaše važne podatke koji će vam uvek i na svakom mestu biti dostupni kliknite OVDE.

O NAMA

Dragi prijatelji!


Ovim poslom se godinama uspešno bavimo. Pre tri godine prošiliri smo posao i pokrenuli internet uslugu. Svi vi koji ste od početka sa nama znate da se baš nikada nije desilo da ono što smo obećali nismo ispunili. Svaku preuzetu obavezu smo kvalitetno i na vreme završili. Sve što smo prihvatili, uvek je, bez izuzetka bilo ispunjeno. 
Na prste jedne ruke mogu se nabrojati sitni nesporazumi koji su se tu i tamo umeli desiti. Naravno, svaki od njih je uspešno rešen. 
Mi živimo od ovoga i cilj nam je da se naša zajednička porodica širi, a ne da jedni drugima zatvaramo vrata. 
  Naš tim čine vrsni poznavaoci pisane reči. U bazi imamo više od dve hiljade urađenih sastava koje možete kupiti brzo i jednostavno, slanjem SMS poruke sa vašeg mobilnog telefona. Obično za nekoliko minuta a najkasnije za sat vremena dobićete na vašu e-mail adresu željeni sastav.
Takođe možete naručiti unikatni sastav koji pišemo specijalno za vas. 

Sastavi koje pišemo služe samo kao pomoć za samostalnu izradu radova. Nikako nemojte da ih prepišete i prikažete kao svoje delo. Naši sastavi nisu zamena za vaš rad, već su tu da vam primerom pokažu kako se sastavi rade i šta sve moraju da sadrže kako bi zadovoljili sadržajem.

Javite se da se dogovorimoNaše radno vreme je svaki dan od 10-21h
Sve svoje obaveze ispunjavamo u dogovorenom roku. Možete biti spokojni.

Za sve nedoumice, proverite u najčešćim pitanjima,
Stojimo vam na raspolaganju od 10-21h 
na e-mail: sastavi.net@gmail.com i telefon +381 65 555 4906

Postovi