Pretražite ovaj sajt:

RADNO VREME
10-21 h
E-mail: sastavi.net@gmail.com
Telefon +381 67 700 55 99
Ne šaljite SMS poruke jer na njih ne odgovaramo
VAŽNO: Sastavi koje pišemo služe samo kao pomoć za samostalnu izradu radova. Nikako nemojte da ih prepišete i prikažete kao svoje delo. Naši sastavi nisu zamena za vaš rad, već su tu da vam primerom pokažu kako se sastavi pišu, i šta sve treba da sadrže kako bi zadovoljili sadržajem.
Ako Vam treba besplatan prostor u oblaku gde ćete bezbedno čuvati vaše važne podatke koji će vam uvek i na svakom mestu biti dostupni kliknite OVDE.

Unikatni sastavi


Unikatni sastavi se pišu isključivo na vaš zahtev 
i garantovano niko neće imati isti kao vi. 

Nakon mesec dana od njegove izrade mi ga postavljamo na sajt i dostupan je svima da ga kupe.

Unikatni sastavi se NE MOGU plaćati SMS porukama
poput običnih sastava iz baze.

Unikatni sastavi se uplaćuju na jedan od sledećih načina:


1. Putem PayPal-a.
Brz i efikasan način uplate koji funkcioniše svih 7 dana u nedelji. Uplatu možete izvršiti odmah nakon što od nas dobijete uputstvo za uplatu, a mi izveštaj o njoj dobijamo u roku od nekoliko minuta.
2. Uplatom na naš žiro račun. 
Uplate su moguće samo radnim danima do 14h. Vi uplatu možete izvršiti bilo kad ali banke prenos sredstava obavljaju samo radnim danim u radno vreme. Uplatu prihvatamo tek kada prispe na naš žiro račun. 
3. Pretplatom.
Ako znate da ćete u toku školske godine koristiti naše usluge onda možete izvršiti pretplatu i kada vam zatreba unikatni sastav vi ćete već imati registrovanu uplatu kod nas. Za ovaj način plaćanja postoje specijalni uslovi i ako želite da ih saznate javite nam se mejlom da vam ih saopštimo. Ako se složite poslaćemo vam uputstvo za uplatu.


Važno:
 • Nismo dužni da prihvatimo izradu unikatnog sastava. 
 • Na vaš zahtev ćemo uredno odgovoriti bez obzira da li možemo da prihvatimo izradu ili ne. Ako pristajemo na izradu to ćemo vam napismeno poslati mejlom. Napisaćemo vam rok do koga ćemo vam sastav poslati kao i uputstvo za uplatu. Ako ne uplatite do navedenog roka nakon toga nemojte da uplaćujete jer više nećemo moći da prihvatimo izradu.
 • Veoma je bitno da ne naručujete sastav u zadnji čas jer tada nećemo moći da prihvatimo. Potrebno je vreme da uplatite, da novac dospe na naš račun, kao i da se sastav uradi. Zato je najbolje da čim saznate temu odmah tražite izradu jer će tako šansa da prihvatimo izradu biti veća.
 • Za svaki sastav koji prihvatimo da izradimo rezervišemo termin, i na taj način moramo da odbijemo klijente koji nakon toga žele termin koji ste vi dobili. U slučaju da prihvatimo izradu vašeg sastava a ne uplatite u datom roku to za nas znači da smo zbog vas izgubili neku drugu mušteriju pa ćemo morati ubuduće da odbijemo bilo kakvu saradnju sa vama.
 • Nemojte ništa uplaćivati na svoju ruku dok od nas ne dobijete pristanak i precizno uputstvo.

Važno: Korisnici iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore ne mogu da plaćaju unikatne sastave pretplatom ili na žiro račun, već samo putem servisa PayPal. Jedini izuzetak je ako imate rođake ili prijatelje u Srbiji koji bi umesto vas izvršili uplatu na naš žiro račun.

Opcija "U pretplati sam kod vas" važi samo za vas koji ste  unapred uplatili novac na naš račun (uz prethodni dogovor sa nama). Ostali korisnici mogu da biraju samo uplatu na žiro račun ili putem PayPala. 
*****************************************************

Ako želite da naručite unikatni sastav kliknite OVDE! ili popunite donji formular i pošaljite nam ga!


*****************************************************
PRE POPUNJAVANJA OBRASCA PAŽLJIVO PROČITAJTE GORE NAPISANO UPUTSTVO!

Zahtev za izradu unikatnog sastava
Questions marked by * are required.
1. Vaše ime i prezime: *
2. Država u kojoj živite: *
3. Naziv sastava *
4. Ako sastav treba da obrađuje neko delo (roman, pesmu, dramu, pripovetku...) upišite ovde naziv dela i ime njegovog autora:
5. OBAVEZNO! Ako u ovom polju ne napišete neku korisnu informaciju nećemo prihvatiti izradu sastava. Napišite sve ono što smatrate da je važno kako bismo sastav uradili najpribližnije vašim potrebama i zahtevima i očekivanjima profesora. Jasno vam je da mi ne umemo da čitamo vaše misli i zato ne možemo da se bavimo pretpostavkama. Zato je bitno da nam napišete što više smernica i informacija. *
6. Način plaćanja i dužina sastava: Na TEKUĆI RACUN je moguće uplatiti samo iz Srbije. PAYPAL plaćanje mogu vršiti samo registrovani korisnici te usluge. PRETPLATA važi samo za naše korisnike koji su unapred uplatili novac na naš račun i zbog toga dobijaju popust. *
 • Uplata na tekući račun - do 400 reči = 455 RSD
 • Uplata na tekući račun - do 550 reči = 605 RSD
 • Uplata na tekući račun - do 700 reči = 755 RSD
 • Uplata putem PayPala - do 400 reči = 5 €
 • Uplata putem PayPala - do 550 reči = 6,5 €
 • Uplata putem PayPala - do 700 reči = 8 €
 • Pretplata - do 400 reči
 • Pretplata - do 550 reči
 • Pretplata - do 700 reči
7. Rok za izradu sastava: Izaberite mesec: *
8. Rok za izradu sastava - Izaberite dan u mesecu: *
9. Rok za izradu sastava: Izaberite čas *
10. Ako plaćate PayPal-om upišite svoj mejl koji je povezan sa njim;
11. Ako ste naš PRETPLATNIK upišite svoje ime i prezime pod kojim vas vodimo kao pretplatnika:
12. Upište Vaš TACAN mejl i PROVERITE JESTE LI DOBRO NAPISALI. Ako mejl nije ispravan nećemo vam moći odgovoriti!!!: *
13. Kontakt telefon: *
14. Razred u koji učenik ide: *
15. Pisati u muškom ili ženskom rodu? *
 • U muškom rodu
 • U ženskom rodu
16. Štikliranjem polja sa oznakom DA potvrđujete da ćete u roku od pola sata od momenta slanja ove forme proveriti svoj mejl i pročitati naš odgovor. *
 • DA
17. Ukoliko u roku od par minuta ne stigne naša poruka da smo primili vaš zahtev, znači da niste napisali dobru mejl adresu i da nećemo moći da vam uradimo sastav. Proverite još jednom mejl adresu koju ste upisali. *
 • Upisana je tačna mejl adresa!
 

Postovi