Pretražite ovaj sajt:

RADNO VREME
10-20 h
E-mail: sastavi.net@gmail.com
VAŽNO: Sastavi koje pišemo služe samo kao pomoć za samostalnu izradu radova. Nikako nemojte da ih prepišete i prikažete kao svoje delo. Naši sastavi nisu zamena za vaš rad, već su tu da vam primerom pokažu kako se sastavi pišu, i šta sve treba da sadrže kako bi zadovoljili sadržajem.

Unikatni sastavi


Unikatni sastavi se pišu isključivo na vaš zahtev 
i garantovano niko neće imati isti kao vi. 

Nakon mesec dana od njegove izrade mi ga postavljamo na sajt i dostupan je svima da ga kupe.


Unikatni sastavi se uplaćuju na jedan od sledećih načina:


1. Putem PayPal-a.
Brz i efikasan način uplate koji funkcioniše svih 7 dana u nedelji. Uplatu možete izvršiti odmah nakon što od nas dobijete uputstvo za uplatu, a mi izveštaj o njoj dobijamo u roku od nekoliko minuta.
2. Uplatom na naš žiro račun. 
Uplate su moguće samo radnim danima do 14h. Vi uplatu možete izvršiti bilo kad ali banke prenos sredstava obavljaju samo radnim danim u radno vreme. Uplatu prihvatamo tek kada prispe na naš žiro račun. 

Važno:
  • Nismo dužni da prihvatimo izradu unikatnog sastava. 
  • Na vaš zahtev ćemo uredno odgovoriti bez obzira da li možemo da prihvatimo izradu ili ne. Ako pristajemo na izradu to ćemo vam napismeno poslati mejlom. Napisaćemo vam rok do koga ćemo vam sastav poslati kao i uputstvo za uplatu. Ako ne uplatite do navedenog roka nakon toga nemojte da uplaćujete jer više nećemo moći da prihvatimo izradu.
  • Veoma je bitno da ne naručujete sastav u zadnji čas jer tada nećemo moći da prihvatimo. Potrebno je vreme da uplatite, da novac dospe na naš račun, kao i da se sastav uradi. Zato je najbolje da čim saznate temu odmah tražite izradu jer će tako šansa da prihvatimo izradu biti veća.
  • Za svaki sastav koji prihvatimo da izradimo rezervišemo termin, i na taj način moramo da odbijemo klijente koji nakon toga žele termin koji ste vi dobili. U slučaju da prihvatimo izradu vašeg sastava a ne uplatite u datom roku to za nas znači da smo zbog vas izgubili neku drugu mušteriju pa ćemo morati ubuduće da odbijemo bilo kakvu saradnju sa vama.
  • Nemojte ništa uplaćivati na svoju ruku dok od nas ne dobijete pristanak i precizno uputstvo.

Važno: Korisnici iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore ne mogu da plaćaju unikatne sastave pretplatom ili na žiro račun, već samo putem servisa PayPal. Jedini izuzetak je ako imate rođake ili prijatelje u Srbiji koji bi umesto vas izvršili uplatu na naš žiro račun.

Opcija "U pretplati sam kod vas" važi samo za vas koji ste  unapred uplatili novac na naš račun (uz prethodni dogovor sa nama). Ostali korisnici mogu da biraju samo uplatu na žiro račun ili putem PayPala. 
*****************************************************

Ako želite da naručite unikatni sastav:
ili popunite donji formular i pošaljite nam ga!


*****************************************************
PRE POPUNJAVANJA OBRASCA PAŽLJIVO PROČITAJTE GORE NAPISANO UPUTSTVO!

Postovi