Pretražite ovaj sajt:

Учитава се...

Akcija

Narucujem unikatni sastavUNIKATNI SASTAVI


Da bi narudžba bila prosleđena neophodno je
da 
popunite SVA POLJA OZNAČENA ZVEZDICOM
Cenu i ostale uslove ćete saznati prilikom popunjavanja Zahteva za izradu unikatnog sastava.
Objašnjenje se nalazi iza Zahteva.


Unikatni sastav 2014
Popunite sva polja, inače nećete moći poslati zahtev.
1. Vaše ime:
2. Država u kojoj živite: *
3. Naziv sastava *
4. Ako je sastav zasnovan na nekom književnom delu (roman, pesma, drama, pripovetka...) upišite ovde naziv dela i ime njegovog autora
5. Izaberite cenu sastava na osnovu njegove dužine: *
6. U ovo polje upišite sve ono što smatrate da je važno da mi znamo, kako bismo sastav uradili najpribližnije vašim potrebama. (Šta je nastavnik rekao da se piše, ako je rad o vama onda napišite svoje sklonosti, želje, razmišljanja...) *
7. Upište Vaš TACAN mejl i PROVERITE JESTE LI DOBRO NAPISALI. Ako mejl nije ispravan nećemo vam moći odgovoriti!!!: *
8. Broj telefona sa koga ćete izvršiti uplatu *
9. Rok za izradu sastava: Izaberite mesec: *
10. Rok za izradu sastava - VODITE RACUNA da se sastavi ne mogu uraditi za par sati. Imamo dosta narudžbi i najbolje je da se javite dan-dva ranije. Izaberite dan u mesecu: *
11. Rok za izradu sastava: Izaberite čas *
12. Razred u koji učenik ide: *
13. Pisati u muškom ili ženskom rodu? *
 • U muškom rodu
 • U ženskom rodu
14. Štikliranjem polja sa oznakom DA potvrđujete da ćete u roku od pola sata od momenta slanja ove forme proveriti svoj mejl i pročitati naš odgovor. *
 • DA
15. Ukoliko u roku od par minuta ne stigne naša poruka da smo primili vaš zahtev, znači da niste napisali dobru mejl adresu i da nećemo moći da vam uradimo sastav. Proverite još jednom mejl adresu koju ste upisali. *
 • Upisana je tačna mejl adresa!
 

OBJAŠNJENJE

 • Unikatni sastavi se pišu isključivo po vašoj narudžbini. Oni su originalni i garantuju vam da niko osim vas neće imati takav sastav. Garantujemo da sastav koji vam uradimo bar jedan mesec neće biti dostupan nikome. Tek nakon tog perioda sastav se prebacuje u bazu urađenih sastava i postaje dostupan za prodaju.
 • Nismo u obavezi da prihvatimo izradu sastava. Bez obzira da li prihvatamo ili odbijamo izradu sastava poslaćemo vam mejl sa našim odgovorom. 
 • U slučaju da iz bilo kog razloga odbijemo izradu sastava a vi i dalje nastavite da šaljete zahtev za isti sastav, nećemo vam slati odgovor.  Razlozi odbijanja mogu biti razni (kasno ste se javili pa nemamo vremena da uradimo sastav, svi termini   za izradu  u tom roku su zauzeti, ne poznajemo dovoljno dobro temu o kojoj želite da pišemo...)
 • Ako prihvatimo izradu, u našem odgovoru ćete dobiti detaljno i precizno uputstvo o nazivu sastava, roku   izrade, roku i načinu uplate. 
 • Pošto mobilni operatori u različitim državama imaju drugačije cene SMS poruka, tako su način uplate i cene usluge različite. Mi ćemo, ako prihvatimo izradu sastava, u odgovoru koji dobijete, detaljno objasniti kako da uplatite i koliko će to da vas košta. Cena izrade sastava varira i zavisi ne samo od mobilnog operatera već i od dužine sastava.
 • Generalno, sastav do 400 reči se smatra standardnim. Sve preko toga iziskuje dodatni trud pa će i cena biti veća.
 • Molimo Vas da u roku od 20 minuta od slanja popunjene forme proverite vaš mejl i ispoštujete naša uputstva. Rok za uplatu je obično 40 minuta od momenta slanja popunjenog obrasca, osim ako u našem odgovoru nije drugačije   navedeno. 
 • Nemojte zloupotrebljavati formu za naručivanje unikatnih sastava i slati zahteve za sastave koje ne planirate da vam uradimo. U tom slučaju ćemo smatrati da ste neozbiljni i više nećemo odgovarati na vaše buduće zahteve.
 • Molimo vas da na vreme mislite o naručivanju sastava. Poželjno je da ih naručite bar 24 sata ranije. Tada je šansa da ćemo prihvatiti izradu mnogo veća.  
 • Za narudžbe primljene od 10-22h odgovor očekujte za desetak minuta a najkasnije u roku sat vremena. Za narudžbe poslate van ovog vremena, dobićete odgovor do 10:20 sati sutradan. 

Postovi

Želite li unikatni sastav pisan samo za vas? Kliknite ovde: UNIKATNI SASTAVI

X