Pretražite ovaj sajt:

Учитава се...

.

.

Akcija

Akcija

Plati mobilnim telefonom

Pronađite sastav koji vam treba, zapišite njegovu šifru, kliknite na dugme "Uplati mobilnim!" na kome piše ime vaše države

Fortumo - plaćanje mobilnimFortumo - plaćanje mobilnim 
Izaberite dugme "Uplati mobilnim!" na kome piše ime vaše države i sledite uputstvo za slanje SMS-a. Nakon uspešne uplate kliknite na: POVRATAK U PRODAVNICU. Bićete preusmereni na stranicu na kojoj ćete upisati podatke o broju telefona sa kog ste uplatili i šifri sastava koji vam treba. Mi dobijamo te podatke od vas i šaljemo vam sastav u roku nekoliko minuta, najkasnije za sat vremena.

Enterijer (Šifra:1153)

Sastav iz srpskog jezika kao vežba za opisivanje enterijera. U ovom sastavu dat je opis jedne moderne trpezarije. Ukoliko želite opis cele kuće, pogledajte i sastav "Stara porodična kuća".


ISEČAK IZ SASTAVA: Pod je prekriven svetlim laminatom u boji drveta, pa sve zajedno stvara idiličnu sliku nekog morskog pejzaža posmatranog sa palube broda. Nasred trpezarije je veliki beli sto koji je istog dizajna kao i komoda koja stoji pokraj zida. Na stolu šolje iz kojih se oseća miris kafe, činija belog grožđa i zelenih jabuka.

BROJ REČI: 298

Postovi