Pretražite ovaj sajt:

RADNO VREME
10-21 h
E-mail: sastavi.net@gmail.com
Telefon +381 67 700 55 99
Ne šaljite SMS poruke jer na njih ne odgovaramo
VAŽNO: Sastavi koje pišemo služe samo kao pomoć za samostalnu izradu radova. Nikako nemojte da ih prepišete i prikažete kao svoje delo. Naši sastavi nisu zamena za vaš rad, već su tu da vam primerom pokažu kako se sastavi pišu, i šta sve treba da sadrže kako bi zadovoljili sadržajem.
Ako Vam treba besplatan prostor u oblaku gde ćete bezbedno čuvati vaše važne podatke koji će vam uvek i na svakom mestu biti dostupni kliknite OVDE.

Čuperak u mojoj glavi (Šifra:1016)

Priča o prvoj ljubavi viđena iz perspektive petogodišnje devojčice. Snaga dečije ljubavi suprotstavlja se svim preprekama koje joj staju na put.

ISEČAK IZ SASTAVA: ... Pre par godina, mama mi je pročitala pesmu o dečaku koji nosi pramen kose u svojoj glavi. Bilo mi ga je žao. Često sam se pitala kakav je život tog dečaka kojem kosa raste sa unutrašnje strane glave, i kako je tamo dospela. Da li se njome igrao u predelu ušiju, pa ju je neki tajanstveni vetar uduvao u njih, pa više nije mogao da je izvadi, ili je jednostavno izrasla sa pogrešne strane?BROJ REČI: 437

Postovi