Pretražite ovaj sajt:

RADNO VREME
10-21 h
E-mail: sastavi.net@gmail.com
Telefon +381 67 700 55 99
Ne šaljite SMS poruke jer na njih ne odgovaramo
VAŽNO: Sastavi koje pišemo služe samo kao pomoć za samostalnu izradu radova. Nikako nemojte da ih prepišete i prikažete kao svoje delo. Naši sastavi nisu zamena za vaš rad, već su tu da vam primerom pokažu kako se sastavi pišu, i šta sve treba da sadrže kako bi zadovoljili sadržajem.
Ako Vam treba besplatan prostor u oblaku gde ćete bezbedno čuvati vaše važne podatke koji će vam uvek i na svakom mestu biti dostupni kliknite OVDE.

Kako otvoriti PayPal račun

Kako otvoriti PayPal nalog u Srbiji

PayPal je internet kompanija koja omogućava da se kupovine, uplate i novčani prenosi obavljaju u potpunosti preko interneta. Jednostavnost PayPal-a je dovela do njegove široke prihvaćenosti tako da se on sada smatra najpoznatijim servisom za obavljanje online transakcija.
Ukoliko nemate otvoren PayPal račun možete pogledati video uputstvo koje detaljno objašnajva kako se to radi, ili pročitati tekstualno uputstvo o tome.
Kako otvoriti PayPal nalog u Srbiji

 1. Da bi ste otvorili nalog na PayPal-u potrebno je registrovati se na PayPal i posedovati debitnu ili kreditnu karticu za plaćanje preko interneta. Kartice koje možete koristiti su Visa, Visa Electron, AMEX, MasterCard i American Express.
 2. Otvorite PayPal sajt i kliknite na dugme Sign Up.
  paypal-registracija
 3. Na novoj stranici Vam se nudi opcija za odabir ličnog ili poslovnog računa. Vi odaberite lični, klikom na Open an account ispod podnaslova Individual. Pre toga obavezno proveriti da li vam je već izabrana opcija za zemlju (Serbia)
  paypal-2
 4. Na sledećoj stranici će vam se otvoriti formular u koji je potrebno da unesete Vaše  lične podatke. Sve podatke unesite pažljivo i validno kako kasnije ne biste imali problema. Pri dnu stranice se nudi mogućnost unosa podataka o platežnoj kartici koju ćete koristiti prilikom kupovine sa PayPal-om. Ukoliko ne želite, ovu opciju možete da odložite za kasnije, ali svakako je savet da odmah i to popunite. Potrebno je uneti broj kartice, datum isteka i sigurnosni 3-cifreni broj sa poleđine kartice CVV (Card Verification Value), koji se nalazi na poleđini kartice i jedinstven je za svaku karticu. Na kraju kliknite na dugmeAgree and Create Account.
  paypal-3
 5. Ukoliko ste uneli sve podatke kako treba, na sledećoj strani ćete morati da unesete sigurnosni kod sa slike radi dodatne provere i završetka registracije.paypal-4
 6. Nakon toga ćete dobiti obaveštenje da je registracija uspešna i bićete preusmereni na početnu stranu Vašeg naloga na Paypal-u
  paypal-5
 7. Potrebno je prvo da verifikujete email adresu. Ukoliko Vam već nije stigao mail od PayPala, kliknite u desnom delu naloga na „Confirm email address“ kako bi vam mail bio ponovo poslat. Kada vam stigne mail u okviru njega kliknite na dugme Activate My Account :
  paypal-6
 8. Nakon verifikacije email adrese, potrebno je još da verifikujete karticu koju ste uneli prilikom registracije. U okviru početne strane na nalogu, kliknite na Link and Confirm my debit or credit card. Otvoriće vam se nova stranica na kojoj se nalaze podaci vezani za karticu kao i obaveštenje pri dnu da će PayPal skinuti 1,5 evro sa vaše kartice radi verifikacije. Zbog toga je jako bitno da imate nešto sredstava na kartici pre ovog koraka. Ovaj iznos će vam biti vraćen u roku od 24 sata nakon uspešne verifikacije. Kliknite na dugme Continue. 
 9. Na sledećoj strani ćete biti obavešteni da je sa vaše kreditne kartice skinut iznos od 1,5 evra i da je u okviru te transakcije upisan četvorocifren broj koji je potreban za verifikaciju. Ovaj broj ćete morati da dobijete u banci tako što ćete zatražiti izvod o izvršenim uplatama ili pitati službenika da vam on zapiše ukoliko je u mogućnosti.
  paypal-8
 10. Nakon što ste došli do četvorocifrenog broja za verifikaciju, ulogujte se ponovo na vaš PayPal nalog, i kliknite na link sa desne strane Confirm my debit or credit card
 11. Otvoriće vam se novi prozor u kojem je potrebno da unesete četvorocifren broj i kliknete na Confirm Card
  paypal-9
 12. Nakon ovog koraka završili ste i proces verifikacije kreditne kartice. Sada možete normalno koristiti PayPal za kupovinu i slanje novca preko interneta.

Postovi